Maximastraat Aalsmeer               BTW-identificatienummer NL002166785B82

delinde.aalsmeer@gmail.com         

De Linde Aalsmeer biedt verschillende administratieve diensten aan particulieren.

Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Het samenstellen van een naslagwerk voor nabestaanden. Hierin staat alle informatie die uw nabestaanden kan helpen bij het afwikkelen van uw nalatenschap na uw overlijden. Dit zijn onderwerpen waar u wellicht niet makkelijk over spreekt of waar u niet over nadenkt, maar er moet veel geregeld worden na uw overlijden. U kunt het uw nabestaanden makkelijker maken door al deze informatie vast te bundelen in een naslagwerk.
  • Het bieden van ondersteuning bij de afwikkeling van een nalatenschap. Na het verlies van een dierbare, komt er ontzettend veel op de nabestaanden af voor wat betreft het regelen van financiën en uitzoeken van administratieve verplichtingen. Nabestaanden hebben net de uitvaart geregeld, zitten nog vers in hun verdriet en hebben dan logischerwijs onvoldoende energie om adequaat aan de slag te gaan. De diensten van De Linde Aalsmeer kunnen dan uitkomst bieden; ik ga efficiënt en doelmatig te werk om alles omtrent de nalatenschap zo snel mogelijk te regelen en in gang te zetten. Denk hierbij aan het aanvragen van een verklaring van erfrecht, het verzorgen van de aangifte erfbelasting en het opzeggen van alle abonnementen van de overledene.
  • Het helder in kaart brengen van uw financiën; wat komt er maandelijks binnen en wat gaat er maandelijks weer uit? Wat zijn uw vaste lasten, betaalt u deze via incasso of door middel van een betalingslink per mail of acceptgiro? Heeft u zogenaamde piek-maanden voor wat betreft hogere uitgaven en wanneer zijn deze? Kunt u hier wellicht voor sparen om een buffertje op te bouwen? Ik stel een jaaroverzicht financiën op waar u al deze informatie kunt terugvinden.
  • Ziet u op tegen de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting bij de Belastingdienst? Ik kan dit voor u verzorgen, gewoon bij u thuis. Ik neem de gegevens rustig met u door en we kijken samen welke informatie we nog nodig hebben. In één of twee afspraken is het helemaal geregeld. Ik ben géén fiscalist en ik ben ook géén accountant. Wel ben ik handig met het opzoeken van informatie en ik zorg ervoor dat ik een actueel belasting naslagwerk heb. De aangifte zelf dien ik samen met u in, op uw eigen DigiD.

 

De Linde Aalsmeer werkt met een uurtarief, maar kan ook een totaalprijs op voorhand afspreken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.